Mogućnosti zaposlenja

Odvjetnički ured Marković traži uspješne pojedince koji svojom energičnošću, kreativnošću i upornošću žele pridonijeti daljnjem širenju našeg ureda. Naš tim tvore odgovorni, proaktivni i kreativni profesionalci, i upravo takve osobine i kvalitete očekujemo od potencijalnih kandidata. Svi kandidati moraju izvrsno vladati engleskim jezikom.

Nudimo zaposlenje u neformalnom okruženju sa stalnim kontaktima sa inozemstvom, te smo posvećeni razvoju  novih proizvoda i usluga iz područja prava i poreza.

Trenutno nemamo otvorenih pozicija. Ukoliko želite, molimo Vas da pošaljete primjerak Vašeg životopisa koji će biti sačuvan u našoj evidenciji i koji ćemo aktivirati u slučaju da u budućnosti nastanka potrebe za zapošljavanjem.

Studentska praksa

Ukoliko ste zainteresirani za obavljanje studentske prakse kod nas, pošaljite nam Vaše motivacijsko pismo i  životopis na info@vmo.hr (u MS Word ili PDF formatu). Osim što na taj način želimo saznati više informacija o Vama, istovremeno želimo čuti Vaše komentare i/ili mišljenja o našim uslugama, našoj web stranici itd.