Međunarodno iskustvo

Odvjetnički ured Marković pomaže stranim klijentima u rješavanju svih pravnih ili poreznih problema koji bi se mogli pojaviti u bilo kojoj fazi njihovog poslovanja – od strukturiranja ulaganja i odabira pravnog oblika poslovanja u Hrvatskoj do pružanja stalne pravne podrške tijekom redovnog poslovanja klijenta.

Osim na navedenih usluga, usmjereni smo na suradnju sa predstavništvima stranih trgovinskih organizacija i veleposlanstava u Republici Hrvatskoj, kao i na sudjelovanje u radu profesionalnih udruženja kao što su International Bar Association i European Corporate Governance Institute, posebice u području oporezivanja i korporativnog upravljanja. Nadalje, u našem nastojanju da uvijek budemo upoznati sa razvojem prava i prakse, a s ciljem da time doprinosimo našim klijentima, redovito prisustvujemo međunarodnim konferencijama i seminarima.

S obzirom na to da smo svjesni važnosti koju strane kompanije pridaju načinu komuniciranja i otvorenoj razmjeni mišljenja, svaki član našeg tima je izvrsni poznavatelj engleskog jezika te je sposoban komunicirati sa stranim klijentima na profesionalan i učinkovit  način.